Please update your Flash Player to view content.

Vergaderen

Onze gehele accommodatie afhuren voor uw bedrijf of instelling? Landgoed Schoutenhof is uitermate geschikt als locatie voor uw zakelijke meetings, cursussen of seminars in combinatie met enkele overnachtingen. Gelegen op een unieke locatie, ingebed in de Geulvallei te midden van heuvels en bossen, ver weg van de drukke werkomgeving. Even in een informele setting de zaken bespreken kan wonderen doen.

Wij beschikken over een speciale ruimte waarin uw meeting kan plaatsvinden tot ongeveer 20 personen. Tussen 'de bedrijven door' verzorgen wij voor uw gezelschap een compleet ontbijt, lunch en diner en is er in de lounge of op ons prachtige panorama terras voldoende ruimte om te ontspannen. U heeft het hele landgoed voor uw groep alleen! Indien u dat wenst kunnen wij voor uw gezelschap ook allerlei recreatieve activiteiten organiseren, denk hierbij aan bijv. wandelen onder begeleiding van een ervaren IVN-Gids of fietsen door ons mooie heuvellandschap.

Heeft u nog speciale wensen? Ook dat is geen probleem. Vraag gerust naar alle mogelijkheden door even telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen
(het reserveringsformulier is enkel voor particuliere boekingen).

Prijzen op aanvraag verkrijgbaar.