Please update your Flash Player to view content.

Groepen/partijen/feesten

Heeft u een familie- of vriendenfeest, bruiloft, uitje met de vereniging of een andere gelegenheid, dan is het mogelijk het gehele landgoed (in combinatie met enkele overnachtingen) af te huren voor uw gezelschap alleen.

Het hotel beschikt over ruime kamers waar in totaal tot ongeveer 25 personen kunnen verblijven. U krijgt de beschikking over de complete accommodatie: heerlijk ontspannen in de ruime lounge, dineren in ons karakteristieke restaurant en 's avonds Bourgondisch natafelen met het gezelschap onder het genot van een typisch Limburgs bier. Wanneer het weer het toelaat is het heerlijk toeven op ons panorama terras en kunt u genieten van ons eigen een hectare grote park.
Ook buiten het landgoed zijn er volop mogelijkheden tot ontspanning en recreatie. De diverse toeristische attracties, mooie steden (Landgoed Schoutenhof ligt op een steenworp afstand van Maastricht en Aken) en het prachtige natuurschoon bieden voor ieder wat wils.

Natuurlijk is het altijd mogelijk vooraf de accommodatie even te bezichtigen (graag hiervoor wel een afspraak maken). Voor al uw vragen en wensen kunt u contact met ons opnemen.

Prijzen op aanvraag verkrijgbaar.

imageimageimageimage

Klik op een van de foto's voor een vergroting!